1PERCE ÉRKEZETT: Lángokban áll az autópálya! Baleset! Rohantak a mentők, tűzoltók: Közel 6km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6 kilométeres!



BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK 2023. április 19: A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Az M4-es autóúton a Gyömrő-Üllő csomópontnál korábban kigyulladt egy pálya menti daru, emiatt a 35-ös jelű Péteri-Monor nyugat csomópontban a rendőrség a Budapest felé tartó oldalt továbbra is zárva tartja, a forgalmat leterelik.
Az M6-os autópályán, a 165-ös és a 171-es km közötti alagútláncban a tegnapi naphoz hasonlóan ma is dolgoznak, ezért a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át.Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik április 28-án pénteken, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán.
A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu Legutóbb 2021ben gyulladt ki egy ilyen jármű. (Címlapkép: Illusztráció.) Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal