Győzike műsorvezetőként tér vissza a képernyőre! Nem fogod elhinni milyen műsort kapottA Romantic frontemberének új műsora minden hétfő este 19:55-től lesz látható. Gáspár Győző eddig soha nem látott arcát mutatja meg új műsorában a nagyközönségnek a Dikh TV-n, ahol húsvéthétfőn debütál új műsora, a Legyél szerencsés! A hetente jelentkező epizódokban egészen új oldaláról mutatkozik be az előadó. Bár ’Győzike’ megmarad igazi mókamesternek, roma hagyományait, legújabb zenei törekvéseit és eddig ritkábban látott komolyabb oldalát is megismerhetik a nézők a műsorból.
“Nálunk, cigányoknál, ha azt mondják ’Legyél szerencsés!’, az egy nagyon szép gesztus. Jelenti azt is, hogy legyél szerencsés az életedben, a családoddal, a munkádban. Mi ezt nagyon komolyan gondoljuk és komolyan is vesszük” – mondta Gáspár Győző, aki úgy érzi, őt mindig megtalálta ez a fajta szerencse az életében. Az élethez nagyon sok szerencse kell, én 24 éve csak kapok belőle. Most szeretnék adni is, ezért kívánom, hogy mindenki, aki nézi majd a műsort, legyen szerencsés – hangzik el a műsorban, amelynek első adásában Győző visszatér a kezdetekhez. A tóalmási húsüzemben vállal munkát hentesként, és bár a hajnali munkakezdéstől nem repesett, óriási lendülettel vetette bele magát az üzem munkájába, amely azonnal megihlette. “Világhírűvé kellene tenni a tóalmási kolbászt.
Külföldre vinni az egészet egy asszonykórussal együtt. Nagyot álmodtam ennek kapcsán, amit szeretnék véghez vinni” – árulta el Gáspár Győző, akinek pontos tervébe hétfőn 19:55-től nyerhetnek bepillantást a nézők. A videó címe – A legnagyobb showman visszatér…. – Hát….

AKTUÁLIS:

Főoldal