Ez a három csillagjegy a legszerencsésebb



Mutatok három csillagjegyet, akinek valahogyan mindig mákja van, mert úgy tűnik, Fortuna Istenasszony igazán a tenyerén hordozza őket.
IKREK: Ha elveszítenek valamit, az előkerül. Még csak nem is idegeskednek miatta, mert legyintenek és azt mondják: meglesz az.
Ha nem tanulnak a dolgozatra, vagy nem készülnek fel a munkára, üsse kavics, mert vagy elmarad az a fránya doli, vagy valami körülmény úgy hozza, mégsem szorítja őket annyira a határidő. Ha megfeledkeznek valamiről, kiderül, hogy az nem is fontos. Ők azok, akikre a világ azt mondja: nekik aztán csak megszületni volt nehéz!
SZŰZ: A szerencséjükhöz egy nagy adag kötelességtudat és munkabírás is társul, így azért könnyű. De vizsgán ők kapján a legkönnyebb kérdést – ellenben a legnehezebbet is meg tudnák válaszolni. A sportban övék a könnyebb ág, de nyernének a nehezebb ágon is. A rajtuk kívül álló dolgok, mint a sorsolások, nyereményjátékok, szubjektív listák sokszor nekik kedveznek, de meg is érdemlik.
NYILAS:
Ők abszolút lazán veszik az életüket, így a szerencsével is jó barátságban vannak. Mintha minden nyilas folyamatosan kézen fogva császkálna Fortunával. Talán még udvarol is neki. A fa az orruk előtt dől ki, de sosem rájuk. Az étteremben véletlenül kétszer akkora adagot kapnak a rántott húsból, az üzletben akkor nyílik új pénztár, amikor ők beállnak a hosszú sor végébe, de egy szempillantás alatt az új kassza elé ugranak. Ráadásul ők amolyan utolsó pillanatban nyerők, akik úgy képesek megnyerni valamit, hogy igazából végig második-sokadik helyen állnak, aztán egyszer csak övék a győzelem.

AKTUÁLIS:

Főoldal