Elárverezték Szilágyi István horrorházát – félóra alatt elkelt. Ő vette meg:



A 2020-ban elhunyt színész házán 30 milliós adósság volt. Bár az ingatlant fia örökölte, de az már végrehajtás alatt volt – a bank licitre bocsátotta. A licit félóra alatt véget ért, elkelt a ház 36 millióért.Hogy megéri-e a vételárat, vagy sem – az nagy kérdés, mert elég romosnak tűnik, rengeteg teendő lenne a felújítással. Nyilván inkább a telekért vették meg, hisz azon a környéken az is jó sokat ér.
Szilágyi István, és felesége – Humenyánszky Jolán szobrászművész egykor hitelt vettek fel rá, aminek fizetése aztán dugába dőlt. Az adósságot rátelhelték az ingatlanra, ezért aztán végrehajtás alá került. Mint ismeretes, a házaspár Péter fia, oltotta ki apja életét, ő börtönbe került, és azóta édesanyja el a túlvilágra költözött. Fiúk jogerősen életfogytiglant kapott, így esélye sem volt, hogy rendezze az adósságot.27 millió volt a kikiáltási ár, végül 36 millióért kelt el. Borzasztó állapotban van a ház, tele mindenféle rágcsálóval, amik onnan átjönnek a szomszédba. Éjjel furcsa hangok és fények szűrödnek át, nagyon ijesztő az egész. Nem mellesleg a környék összképét és a többi ingatlan értéket is rontja, hiszen mindegyik ház szépen fel van újítva.
Bízunk benne, hogy az új tulajdonos mihamarabb lebontja az egészet, és újat épít a helyére – jelezte a Blikknek az egyik szomszéd. Tragikus a dologban amúgy, hogy a házat annak idején a fiú is építette apjával karöltve kamaszként.Dolgozott rajta, talicskázott, tette amit kell. Az akkor riportot készítő újságíró érkezésekor is kint volt az asztalon az üveg bor – ami a hozzátartozók szerint az alap problémát okozta. A színész nem vetette meg az italt, és olyankor a családjával sajnos agresszíven viselkedett.Persze ez még nem felmentés semmire. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal