Most jött a hír! Súlyos kutyatámadás áldozata lett Lukács Gabi lánya



Hat kutyából álló falka támadt az énekesnő kislányára, kisebbek, nagyobbak. A kislány telefonon hívta az apját, amíg tudta. Nem eldugott helyen, hanem nyílt utcán történt a támadás. Gabi, aki a Változnak az idők c. sláger előadója a Blikknek adott interjút. Zsámbékon történt a támadás, közel az iskolához. Pillanat alatt körbevették a gyermeket a kutyák. Rögtön hívta az édesapját, és jelete neki telefonba, hogy mi történt. Az apja egyből kocsiba ült, s hajtott hozzá. 6 percbe telt, míg odaért. Dudált a kutyákra, erre a kisebbel elloholtak, de a nagyobbak nem.
Így az édesapa odarohant, és elkezdte rugdalni lefele a kutyákat. Szerencsére sikerrel. Azonnal mentőt hívtak, és kórházba szállították a gyermeket – nem csoda, hogy nem csak a sérülések okoztak gondot, hanem sokkos állapotba is került a gyermek. Sok sérülése volt, altatták – hogy össze tudják varrni a sebeket. Két órás volt a műtét. Mára már ott tartanak, hogy a gyermek a veszettség elleni oltást kapja. Eszerint a kutyákat nem találták meg, hogy megfigyelhessék őket. Az eset feldolgozásához pszichológusi segítség kell, nem csoda. Kiderült, hogy már másoknak is meggyűlt a kutyákkal a baja.
“Ezeknek a kutyáknak van gazdájuk, bár jelen pillanatban ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. Az eset után mégis nyolc kutyát egy hölgytől vittek el, akinek tudomásom szerint 11 kutyája van összesen. Neki már van egy milliós nagyságrendű büntetése, illetve a lakosság aláírásokat gyűjtött és jegyzőhöz fordult az elkóborló állatok ügyében” – közölte az énekesnő. A rendőrség közlése szerint -Súlyos testi sértés alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal