EZT tették Berki Krisztián sírjával! Keressük a szavakat, de nem találjukEgyelőre még nem készült el a néhai médiasztár méltó emlékhelye. Május végén lesz egy éve, hogy végső búcsút vettek a 41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól a Farkasréti temetőben. A szertartáson fehér galambokat reptettek fel a levegőbe, a sírt pedig sokáig Krisztián egy nagy, fekete-fehér portréfotója is díszítette. Nos, bár ezt azóta eltávolították, az egészen biztos, hogy a sírt rendszeresen látogatják, gondozzák. Igaz, az a grandiózus síremlék még nem készült, el amiről Berki édesanyja, Júlia asszony beszélt a Borsnak néhány hónapja. “Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről” – sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.
Nos, a legfrissebb temetői fotók alapján Berki síremléke még nem készült el, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy egy temetés után körülbelül egy évet kell várni, mire a föld olyan állapotban lesz, hogy elkészülhessen egy Krisztián emlékéhez igazán méltó sírkő.
  
Vajon milyen lesz majd Berki sírköve? Az egykori Fradi-vezér végső nyughelye így is nagyon szép állapotban van, látszik, hogy rendszeresen gondozzák. Sőt, olyan kis apróságokat is találtunk rajta a fehér és rózaszín rózsák mellett, amik abszolút azt fejezik ki, hogy a kétgyermekes Krisztián emléke örökké él.  Mint például ez a kis maci:
  
Egy kis maci is őrzi Berki emlékét Fotó: Bánkúti Sándor Egyelőre tehát rejtély, hogy fog kinézni a fiatalon elhunyt izomceleb sírja, de az biztos, hogy jellegzetes és feltűnő lesz, mint amilyen ő maga volt.

AKTUÁLIS:

Főoldal