Most kaptuk a drámai hírt Bunyós Pityuról



Nagyjából másfél éve volt koronavírusos a mulatós zenész, s mivel a betegség lefolyása súlyos volt – azóta minden más problémát jóval komolyabban vesz, mint addig. Előző hétvégén Győr mellett lépett volna fel egy nőnapi rendezvényen, ám az egykori sportoló kénytelen volt lemondani szereplését, erről közösségi oldalán tájékoztatta a nagyérdeműt: “Kedves Vágiak! Ma este Vágon a Rábaparti Étteremben tartandó nőnapi bálra lázas betegségem miatt sajnos nem tudok megjelenni.
Megértéseteket köszönöm, remélem, a következő eseményen már ott tudok lenni. Még egyszer elnézést mindenkitől. Jó szórakozást. Bunyós Pityu “ Persze nem csak ezt az egy szereplést mondta le, sorakoztak a többiek is. Végül a Bors kiderítette – felsőlégúti megbetegedése van, ami annyit tesz, hogy közög, fáj a torka, lázas. “Amint valamilyen betegséget észlelek magamon, azonnal azt a képet látom magam előtt, ahogy fekszem a kórházi ágyon, a testemből pedig különböző csövek lógnak ki.” Fél tőle, hogy akár újra elkaphatja a koronavírust, úgyhogy minden porcikája óvatosságra inti. Ezért aztán úgy döntött, hogy minden fellépését lemondja addig, míg nem érzi magát tökéletesen egészségesnek. Azt mondja: tanult saját hibáiból.
“Lehet, hogy nagy nehezen el bírtam volna menni, de tudom, nem úsztam volna meg következmények nélkül. Azt a bevételt, amit most elbuktam, biztosan orvosokra és gyógyszerekre kellett volna költenem. Kellemetlen ez számomra, mert vártak és velem hirdették meg a rendezvényt, de döntést kellett hoznom. A félelem most már sokkal nagyobb bennem, mint hogy kockáztassak. Sok évembe telt, de rájöttem, meg kell tanulnom az első helyre tenni magamat. A feleségem éveken át próbált rávilágítani erre, folyton azt mondogatta, nekem mindenki fontosabb, mint én. Igaza van! Megtanultam nemet mondani. Bár nagyon idegesít, hogy most nem tudok a teendőimmel foglalkozni, de hosszú távon megéri ezt a felfogást követni. “. Címlapkép: Illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal