MOST JÖTT a rendőri közlemény! EZÉRT halt meg Berki Krisztián! Az egész országot sokkolta, ami most kiderült. Csak ERŐS idegzetűeknek: - Nyugodjon Békében!MOST JÖTT a hivatalos rendőri közlemény! EZÉRT halt meg Berki Krisztián! Csak ERŐS idegzetűeknek: - Nyugodjon Békében! Lassan egy év telt el, hogy tavaly májusban egy pénteki reggel IX. kerületi otthonában holtan találták Berki Krisztiánt. Az információk mostmár beton biztosak, és arra mutatnak, hogy a médiasztár nem lett öngyilkos.
A rendőrség korábban csak annyit közölt, hogy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt. Lapunk információi szerint kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul. Vagyis az elsődleges információk szerint Berki Krisztián nem öngyilkos lett, annak ellenére, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.
Ezt elismételték a helyszínen tartott sajtótájékoztatón is a hatóságok. Sajtóértesülések szerint a szomszédok akkoriban állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül. Akármi is okozta a médiaszemélyiség halálát, sokan a mai napig nagyon hiányolják pezsgő és megosztó személyisége miatt Krisztiánt. - Nyugodjon Békében! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal