Holttestet találtak a 3-as villamoson! A rendőrök is elképedtek, mikor végül megtudták, hogy kiéMárcius 4-én a villamos vezetője vette észre, hogy egy utas rosszul lett. Épp arra jártak a mentők, szólt nekik, de már késő volt. A 3-as villamos menetrend szerinti járatán március 2-án csütörtökön 15:40-kor vette észre a villamos vezetője, hogy az egyik utasa rosszul lett. A 14. kerületi Egressy térnél lévő megállónál ezért megállt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. Segítséget kért a villamos vezetője: Éppen arra jártak a mentők, így a villamos sofőrje megkérte őket, segítsenek. A bajba jutott utas akkor már nem lélegzett.
A mentősök megkísérelték újraéleszteni. Nem jártak sikerrel: A mentősök gyors beavatkozása ellenére a férfin már nem lehetett segíteni. Hiába próbálták meg újraéleszteni, nem tudták visszahozni az életbe. 15:45-kor megállapították a halál beálltát. Még nem tudták beazonosítani az elhunytat: A 14. kerültben elhunyt férfi személyazonosságára nem derült eddig fény. A rendőrök ezért úgy döntöttek, a lakossághoz fordulnak segítségért. Részletes személyleírást tettek közzé honlapjukon. Az elhunyt személyleírása: A rendőrség adatai szerint egy 176-180 centiméter testmagasságú, közepes testalkatú férfi hunyt el a közösségi közlekedési eszközön. A kopasz férfi szeme színe barna, volt szakálla is. Fogazata hiányos. Egy különös ismertetőjegye van: A rendőrségi leírásból kiderül, a férfinak volt egy tetoválása. A jobb alkarján egy három centiméter hosszúságú vonal látható.
Más különös ismertetőjeggyel nem rendelkezik. Ilyen ruhában volt: A férfi piros-szürke retro márkájú, s-es méretű pulóvert viselt. Piros, “bite me” feliratú zokni volt rajta. Kék, c&a márkájú farmerben volt, amely 46-os méretű. További tudnivalók a ruházatáról. A férfi szürke-fekete színű, the outwear márkájú dzsekit viselt, amely szintén 46-os méretű. Gyöngyvászonból készült fekete színű bakancsa 43-as méretű. Ezt teheti, aki felismeri a férfit: A rendőrök azt kérik, aki úgy véli, tudja kiről van szó, tegyen bejelentést. A körözést a Budapesti 5. kerületi Rendőrkapitányság folytatja. Lehet őket, vagy a körözési eljárást lefolytató szervet, a 14. kerületi Rendőrkapitányságot is értesíteni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal