1 PERCE ÉRKEZETT: Az egész országot megrázó súlyos baleset történt! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. EZ történt pontosan:



Újabb balesetek történtek az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora délután, torlódik a forgalom - közölte az Útinform és a rendőrség. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Herceghalom térségében, a 30-as km-nél több személyautó ütközött össze, csak egy sávon lassan halad a forgalom. Közel 10 km-es a torlódás, Biatorbágy és Bicske között aki teheti válassza az 1-es főutat.Az M3-as autópályán, a főváros irányába rendkívül erős a forgalom.
Füzesabonytól telített sávokon lehet autózni, Hatvan és Bag között szakaszosan torlódik a forgalom. Tovább lassítja a haladást, hogy a 93-as km-nél két személyautó koccant össze, a sérült járművek már a leállósávon vannak. Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az M0-s csomópont közelében baleset történt. A 24-es km-nél már megszűnt a sávzárás, de még torlódik a forgalom. Egy korábban történt baleset helyszínén, az M43-as autópályán, a határ felé vezető oldalon a 48-as km-nél helyreállítási munkát végeznek, a belső sávra terelik a járműveket.A 22-es főúton, Őrhalom és Szécsény között egy személyautó fának csapódott. A 35-ös km-nél lezárták a fél útpályát. A 31-es főúton, Maglódon három személyautó ütközött össze. A 27-es km-nél lezárták a főutat, kerülni Maglódon keresztül lehetséges.
A hétvégén módosított rend szerint alakul a kamionstop: ma reggel 6 órától este 10 óráig tiltja a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen.A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Kárpát utca 4. – Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József KollégiumBarabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https:/www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu. A címlapkép illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal