Hajdú Péter kérdései után ÉLŐ adásban szó szerint őrjöngeni kezdett, majd rosszul lett Galambos Lajos - ITT a drámai felvétel:A Frizbi műsorvezetője nem számított arra, hogy egy pillanat alatt sikerül annyira felbosszantania Galambos Lajost. Galambos Lajos megjelent Hajdú Péter műsorában, kimerült állapotban és árnyékként önmaga korábbi önmagához képest. Célja az volt, hogy tisztázza a nevét a börtönbüntetése és a gyógyíthatatlan betegsége kapcsán. Az adás egy pontján a stúdióban feszült hangulat keletkezett, amikor Hajdú Péter egy kérdése után Lajcsi láthatóan őrjöngeni kezdett. „Milyen bizonyítékok alapján ítéltek el? Volt-e olyan tanúvallomás, amiben azt állította valaki, hogy Galambos Lajcsi őt megvesztegette, vagy ő tudja, hogy lopott áramot, gázt vagy vizet?”
– tette fel a kérdést Hajdú Péter, amitől elborult a zenész agya. „Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg! Ilyen nem volt és ilyen nem fordult elő! Ezt a kérdést rajtad kívül senki nem tette fel… Ez a probléma! Ezért tartunk ma itt, mert ez előfordulhat! Nekem az elmúlt hét évben erre ráment az életem, a családom, a magánéletem! Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet! Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést!” – válaszolta Galambos Lajos többször is kifulladt a rövid monológ alatt, mivel rendkívül ideges volt.
Péter ezután is komoly témákat feszegetett, és feltette a zenésznek a mindenkit érdeklő kérdéseket: „Most nem vagy olyan állapotban, hogy börtönbe vonulj. De olyanban igen, hogy fel tudj lépni?” „Bármikor fel tudok lépni! Én a színpadon akarok meghalni! Ha a fellépésen rosszullét fog el, elegen vannak, hogy segítsenek rajtam” – válaszolta nyugodtan a trombitás.

AKTUÁLIS:

Főoldal