Dráma! Itt a VÉGE! Tóth Andi művésznőtől kell búcsúznunk… Erre sajnos senki sem volt felkészülve!



DRÁMAI BEJELENTÉS: BEFEJEZI TÓTH ANDI!Sokszor lepte, botránkoztatta vagy éppen sokkolta már az embereket Tóth Andi, de most olyan bejelentést tett, amire senki nem számított! Így elsőre, csak annyit tudok írni, hogy a szívem szakad meg! – írja egy kommentelő Tóth Andi közösségi felületén Még csak 24 éves, de már elege van az éneklésből, ezért befejezi a zenei pályafutását.
Sokszor lepte, botránkoztatta vagy éppen sokkolta már az embereket Tóth Andi, de most olyan bejelentést tett, amire senki nem számított, talán még a közvetlen bizalmi köre sem. Egy közel félórás Instagram-videóban hosszan beszél arról, hogy milyen sokszor volt mélyponton, sőt igazából még sosem volt igazán boldog. Ennek pedig a karrierje alakulása a legfőbb oka. Ugyanis 2014 óta egyszer sem tudta az igazi tehetségét megmutatni a dalaiban, de ha egy szerinte is tökéletes slágert hozott volna össze, akkor sem amiatt lenne híres. Az embereket ugyanis sokkal jobban érdekli a külseje, vagy a magánélete, ellenben a zenei munkásságával. De amikor az elmúlt hónapokban kiadott szerzeményei sikeresek lettek, akkor se érezte jól magát a bőrében előadóként, és kínszenvedés volt számára minden egyes fellépés, ahol az új dalait kellett előadnia, mert ezekben nem tudta igazán megmutatni a tehetségét.
A közönség nagy része pedig még csak nem is értette, hogy mi volt a célja ezekkel a slágerekkel. Ezért arra az elhatározásra jutott, hogy felhagy az énekléssel, és nem lép többé színpadra a mikrofon mögött állva. Tök másra gondoltak az emberek, mint amikről szólnak ezek a dalok. Majd megpuszultam ezeken a koncerteken “Rájöttem, hogy ami hiányzik az a hangom” A Sztárban Sztár zsűritagja az eddigi popkarrierjét a saját kiadója kreatív igazgatói székére cserélte, valamint készülőben van a ruhamárkája is. Végső esetben pedig ott a tánc, amiben művészileg igazán megmutathatta magát, és ahogy azt a Dancing with the Stars-ban láthattuk, hibátlanul mozog a parketten.

AKTUÁLIS:

Főoldal