VÉGE! Pár perce közölték a tragikus hírt! A lehető legrosszabb hír érkezett Michael Schumacherről



Évek óta az egész sportvilág azt találgatja, hogy a korábbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher valaha felépül-e kilenc évvel ezelőtt szenvedett tragikus balesetéből. Frankl András, a leghíresebb magyar Formula–1-szakértő újságíró szerint soha nem fogjuk már élve látni a német legendát. A jelenleg 53 éves Schumacher évek óta svájci otthonában tartózkodik, állapotáról csak nagyon ritkán szivárognak ki információk. Frankl András a sportág vezetőinek közelében mozgott mindig, így például bejáratos volt Bernie Ecclestone lakóbuszába is – derül ki az Origónak adott interjújából. A 84 éves újságíró Michael Schumacher állapotára is kitért, és elmondta:
MINDENKINEK EL KELL FOGADNIA, HOGY SOHA NEM FOGJUK MÁR ÉLVE LÁTNI. Tavaly ott voltam az Amerikai Nagydíjon Texasban, Austinban. A Haas-istállónál egyszer csak szembejött velem Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok és kómában fekvő pilóta felesége. Amint megláttam, elkezdtem zokogni, még ő vigasztalt engem. Elmondtam neki, hogy soha nem feledem el Michaelt, hogy mennyi mindent jelentett nekem az ő barátsága, jelenléte a Formula–1-ben – emlékezett vissza Frankl András. Hozzátette, hogy Schumacher családja már mindent megtett annak érdekében, hogy életben tartsák a többszörös világbajnokot, és mindent eladtak már, amit lehetett.
Véleménye szerint azért nem mondanak semmi konkrétat az állapotáról, mert bíznak benne, hogy eljön az a nap, amikor az agysérülése gyógyítható lesz. Ahogy Frankl András is elmondta, nagyon kevesen, az öccse, Ralf Schumacher, a lánya, Gina-Maria Schumacher, a fia, Mick Schumacher, Ross Brawn és Jean Todt, akiket odaengednek a legenda betegágyához. A korábbi Ferrari-csapatfőnök tavaly úgy nyilatkozott, hogy viszonylag gyakran találkoznak, néha régi futamokat néznek együtt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal