Óriási baki a Szerencsekerékben, leesett a tv nézők álla! Többször is visszanéztük, mert egyszerűen nem hisszük el, hogy ILYEN megtörténhet! ITT a felvétel:



Bár sokan Kasza Tibi humora és szereplése miatt írják le a műsort, vannak, akik kifejezetten miatta követik rendszeres figyelemmel az adásokat. Kétségtelen, hogy a műsorvezetőnek van egyfajta pimasz humora, amit sokan nem tudnak értékelni, de a nézettségi adatok nem hazudnak; a több, mint 800 ezres napi nézettség azt bizonyítja, hogy szükség van a Szerencsekerékre és Kasza Tibire. Még akkor is, ha a műsorvezető képes elrontani egy villámjátékot: pontosan ez történt a legutóbbi adásban, amiben a Séfek séfe sztárszakácsa, Wolf András volt a celebjátékos.
Az egyik villámjáték során a „francia csókot” kellett kitalálni, Wolf András pedig hamar meg is nyomta a gombot. Aztán szinte azonnal meg is gondolta magát, mert azt hitte, hogy nem jó megfejtésre gondolt. Kasza Tibi persze bíztatta, hogy mondja be, mert tudja, mire gondol. Wolf András végül nem állt kötélnek, ezért Kasza Tibi mondta be a francia csókot – mondván, úgysem ez a helyes megfejtés. Aztán néhány másodperccel később a műsorvezető arcára fagyos döbbenet ült ki, tisztán látszott rajta, hogy a szerkesztők a fülére mondták, hogy „Tibi, most bemondtad a jó megoldást”. Ekkora baki még soha nem történt a Szerencsekerékben, mi több, ez minden eddigi elhibázott megfejtést überelt. Íme a felvétel:

AKTUÁLIS:

Főoldal