Botrány! Sosem találnád ki, kivel csalta feleségét Kucsera Gábor



Újabb botrányos válás! Tápai Szabina és Kucsera Gábor 10 év házasság és három közös gyermek után külön utakon folytatja. A sztárpár tagjai között régóta voltak problémák, amiket információink szerint főként a világbajnok kajakos hűtlenségei okozhattak. A Blikk legutóbb egy évvel ezelőtt számolt be arról, hogy a házaspár kapcsolata válságba került és már külön is élnek. Bár ezt akkor mind a ketten tagadták, annyit elismertek, közöttük is vannak hullámvölgyek, és nem tartják kizártnak, hogy idővel elengedik egymást. Nos, úgy tűnik, nagyot nem tévedtünk, Szabina ugyanis a nyilvánosság elé állt azzal, amit már mindenki sejtett, vagyis hogy Kucserával két éve komoly gondokkal küzdenek, amelyeket nem tudtak megoldani. Mindebben közrejátszott a családfő hűtlensége is.
– Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész – mondta a háromgyermekes édesanya a Story magazinnak. Úgy tudjuk, Gábor és Szabina között már bő két éve is szóba került a válás, ám akkor harmadik gyermekük születése miatt megpróbálták – már sokadszor – rendezni a házasságukat. – Szabina számára a család az első, és ezt mindig szem előtt tartotta, a gyermekei érdekében mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a házasságát. Sok minden felett szemet hunyt, de egy idő után nála is betelt a pohár. Gábor nagyon jó édesapa, de az utóbbi időben nem volt mintaférj. Nemegyszer volt hűtlen a feleségéhez – mondta lapunknak az informátorunk. Több forrás azt is megerősítette A Blikknek, hogy az egykori sportoló kalandjai között volt egy hosszabb viszony is, amelyet nyilvánvalóan képtelen volt megemészteni egykori kézilabdázó felesége, méghozzá egy ismert, ráadásul férjezett modellel, akit sokan a tévéből ismerhetnek. A Blikk információi szerint Gábor a történtek után is rengeteg időt tölt gyermekeivel, ők és Szabina is bármikor számíthat rá.
A házaspár pedig felnőtt emberek módjára, békében igyekszik kezelni a kialakult helyzetet, szem előtt tartva, hogy mi a legjobb kisfiuknak és két kislányuknak. Kifelé egyikük sem mutatja, hogy milyen nehéz időszakot élnek meg. – Pár hete találkoztam Kucsival, de akkor nem látszott rajta, hogy bármi bántaná vagy komoly magánéleti krízist élne át. Az biztos, hogy a barátaira számíthat, erős kör áll mögötte. Olyan típus, akit ha bánt valami, akkor igyekszik elfoglalni magát, erős karakter, aki inkább magában szereti megoldani a problémáit – fogalmazott egy névtelenséget kérő barát. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal