Most érkezett a szenzációs hír! Bródy János megkérte Kovács Kati kezét! (fotók!) - ITT vannak a megdöbbentő részletek:Bródy János megkérte Kovács Kati kezét! - Tényleg megtette: A hatvanas években nemcsak Fodor Zsóka és Koós János között lobbant fel a szerelem, hanem Kovács Kati és Bródy János között is gyengéd szálak szövődtek. Bár ez is egy rövid románc volt, Bródy mégis nagyon komolyan vette. Olyannyira, hogy el is jegyezte az énekesnőt. - Képzeld, akkor még volt kötelező tanácsadás, ami ma már viccesnek hat, de akkor mi mindketten elmentünk. Így is jelezvén, hogy komolyak a szándékaink. Egyik este barátokkal: Tolcsvay Lacival, Bélával, közös ismerősökkel arra készültünk, hogy beülünk valahova beszélgetni. Akkor telefonált Tini, akinek ezt elmondtam, és azt kérte, hogy akkor ez egy elegánsabb hely legyen. Nem is értettem. A Gellért Szállóban maradtunk. Ott, mindenki előtt, megkérte a kezemet. Megvallom, őszintén: megdöbbentem. Azt hittem, viccel.
BRÓDY JÁNOS, SZÖRÉNYI LEVENTE, ÉS KOVÁCS KATI 1978-BAN - FOTÓ: FORTEPAN/URBÁN TAMÁS. Bródy nem viccelt, teljesen komolyan gondolta, hogy elveszi Katit. S hogy miért is hiúsult meg az esküvő? - A személyi igazolványokkal akkoriban el kellett menni a tanácshoz. Mi a Böszörményi útihoz tartoztunk, és megkértem, hogy az enyémet is vigye el. Mire ő? „Ez a nő dolga.”
Én pont fordítva gondoltam: ez a férfi felelőssége, ha már megkért. És, ha erre sem képes, akkor mire számíthatok rá férjként, komolyabb dolgokban? Egyikünk sem engedett, és így soha többet nem találkoztunk. Legalábbis ilyen minőségben. Meg aztán, ő nagyon népszerű volt a lányok körében, én pedig hűséges típus vagyok, és ezt elvárom a társamtól is - mesélte Kati még egy Albert Györgyinek adott interjújában. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal