Márciusi nagy cigány horoszkóp: Bizonyos csillagjegyek számára, nagyon jót tartogat ez a hónapA cigány horoszkóp szerint egyes csillagjegyek szülöttei számára, csak jót tartogat a március , míg másoknak bőven lesz részük a megpróbáltatásokban. Tőr – Kos A Kos számára egy meglepetésekkel teli hónap ígérkezik egy hozzá közelálló személy jóvoltából. Akik egyedül vannak, ebben a hónapban rátalálhatnak szívük párjára, akik kapcsolatban élnek, azoknak jelentős meglepetésben lehet részük. A hónap szerencse napjai számodra a 12, 20 és 29. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!Korona – Bika Számára is sok meglepetést tartogat a hónap, sok dolog vár megoldásra, melyek esetében sokszor az lehet az érzésük, hogy nem elegendő a rászánt idő. Utazásaik során kivételes személyiségekkel találkozhatnak, akik mellett el tudják képzelni a jövőt. Szerencse napjaik a következők: 3, 10 18. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Gyertyatartó – Ikrek Egy rendkívüli hónapban lesz részük, melyet jó, ha maximálisan kihasználnak. Semmit ne hagyjanak a véletlenre, és örüljenek mindannak, amit másoktól tanulhatnak. Lehet, hogy a hónap vége felé felmerül bennük a házasság gondolata, hiszen a szerencsenapok számára a 8, 19 és 30. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Kerék – Rák Egy meglepetésekkel teli hónap ígérkezik számukra, melyek lehetnek pozitívak és negatívak egyaránt és melyekre nem minden esetben érzik felkészültnek magukat. Igyekezzenek ezeket sorba venni és kihozni mindenikből a maximumot. Ne engedjék elbizonytalanítani magukat, bizonyos szavak és hírek hallatán. Szerencse napjaik a következők: 2, 19 és 24. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán Az Oroszlán a saját egészségi állapotával van elfoglalva, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kiélvezze a szabadnapjait. Jól teszi, ha összepakol és néhány barát társaságában igyekszik kihasználni minden adódó alkalmat a szórakozásra, lazításra. Szerencse napjai a 13, 20 és 29 Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Harang – Szűz A Szűz számára ez egy rendkívül sok kérdéssel teli hónap lesz, melyek mindenikére még nem tudja a választ. Igyekszik megszokni az új helyzeteket és alkalmazkodni hozzájuk, ehhez azonban sok türelemre lesz szüksége. Szerencse napjai a 2, 16 és 20. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Pénzérme – Mérleg A magánéletben némi probléma adódik a Mérleg számára, melyet igyekszik rendbe hozni a rá jellemző diplomatikusság segítségével. Szembesül azzal is, hogy mennyit jelent partnere számára, aki sokszor beáldozta magát a kapcsolatuk megmaradása érdekében. Szerencse napjai a következőek: 3, 7 és 26. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal