15 éves lány szült tegnap a Borsod megyei faluban, majd a hideg udvaron hagyta a babát, aki megfagyhatott - Mutatjuk a drámai részleteket:Egy 15 éves emődi lány megszülte, majd ellátatlanul hagyta gyermekét, akinek életét később már nem tudták megmenteni. A lányt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását. Múlt héten szült a fiatal lány: Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 15 éves emődi lánnyal szemben. A gyanúsított 2023. február 24-én 19 óra előtt családi házuk udvarán egy életképes újszülöttnek adott életet. A kislányt azonban az anya ellátatlanul otthagyta a szomszéd kertjében. Rosszul lett a lány:
A 15 éves lány a szülés után rosszul lett, így hozzátartozói kihívták a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították. A beteg ellátása közben kiderült, hogy a páciens nem sokkal korábban szült. A kicsit már nem tudták megmenteni: A beszerzett információk alapján a rendőrjárőrök megtalálták a kislányt, akit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik őt is kórházba szállítottak. Az újszülött kislány ellátása közben azonban az életét vesztette. Őrizetbe vették az anyát: A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.
Zacskóba tette és magára hagyta: Mint ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, a Miskolci Rendőrkapitányság a beszerzett információk, és az elsődleges szakorvosi vizsgálatok alapján 2023. február 27-én közigazgatási hatósági eljárást indított egy borsodi újszülött halálával kapcsolatban. Egy múcsonyi nő zacskóba tette és magára hagyta újszülöttjét. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal