Ilyen még soha nem volt ÉLŐ adás közben az RTL Híradóban! – Antónia alig tudott megszólalni, a nézők köpni-nyelni nem tudtak



Az RTL Klub Híradója szinte mindig ugyanazon forgatókönyv szerint zárul, eléggé kiszámítható az egész. A műsorvezetők megköszönik a figyelmet, elmondják, hogy az esti kiadásban ki várja a nézőket és elköszönnek. Igen ám, de ezúttal minden másképp történt, és ennek egy napokban benyújtott javaslat szolgáltatta az apropót. Azóta pedig az Országgyűlés már el is fogadta a törvényjavaslatot, így megyék helyett ismét vármegyék lesznek, és a főispáni tisztséget is visszaállítják. A régies elnevezések újbóli bevezetése megihlette Szellő Istvánt, és az alábbi rendhagyó befejezést kanyarította az RTL Híradó végére:
“Tekintetes asszonnyal búcsúzunk mára innen a székesfővárosból, kisztihand! Este Rábai uram várja önöket!” Erős Antónia jól láthatóan meglepődött Szellő szövegén, alig tudott megszólalni, de azért még el tudott búcsúzni. Alább te is láthatod a rövid pár másodperces jelenetet, reméljük – tetszik Neked is!

AKTUÁLIS:

Főoldal