1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas horror baleset! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!Baleset történt korábban az M1-es autópályán, Bicske térségében, Budapest felé a 39-es km-nél. A helyszínelést befejezték, megszűnt a sávzárás, de a torlódás még jelentős, több km-es.Több baleset történt az M5-ös autópályán, Röszke felé, Balástya térségében, jelentős, több km-es a torlódás. A 139-es km csomópontban leterelik a Röszke felé tartókat. Több közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Balástya közelében. Mint ahogy korábban beszámoltunk közúti közlekedési baleset történt 2023. február 24-én valamivel 7 óra 30 perc előtt az M5-ös autópálya 148-as kilométerszelvényében, Balástya közelében.
A feltorlódott kocsisor és a rossz látási viszonyok miatt az érintett szakaszon több baleset is történt. A rendőrök a forgalmat a M5-ös autópálya 139-es kilométerszelvényénél, a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelik. A forgalom a sztrádára az M43-as autópáya csomópontjánál térhet vissza. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! Pest megyében, átadták a forgalomnak Gödöllőnél, az M3-as autópálya csomópont, Vásárosnamény felé vezető felhajtó ágát és az Ipari parkot összekötő mellékutat. Az új útszakasz jelentősen tehermentesíti a várost, az áthaladó tehergépjármű forgalom alól.A Tisza alsó szakaszán Csongrád és Csépa között, az uszadék vonulása miatt bizonytalan a kompközlekedés, csak személyszállító dereglyével van átkelés.
A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal