HORROR baleset! 😭⚠️ Borzalmas tragĂ©dia törtĂ©nt pĂĄr ĂłrĂĄval ezelƑtt! Egy egĂ©sz csalĂĄdot kĂŒldött a halĂĄlba EZ a hĂ­ressĂ©g az 50 milliĂłs Ășj luxuskocsijĂĄval...! Te is tudod ki Ɛ!! A rendƑrök is elsĂĄpadtak, mikor kiderĂŒlt kirƑl van szĂł! - Mutatjuk a rĂ©szleteket:



Horrorisztikus autĂłbaleset törtĂ©nt: LegalĂĄbb hĂĄrman meghaltak Ă©s hĂĄrman sĂșlyosan megsĂ©rĂŒltek hĂ©tfƑ dĂ©lutĂĄn a BĂĄkĂł megyei Rekecsin (Răcăciuni) Ă©s KlĂ©zse (Cleja) között törtĂ©nt hĂ­res celeb ĂĄltal okozott autĂłbalesetben – Ă­rta a Blikk. Az ĂŒtközĂ©sben elhunyt egy fiatal csalĂĄdanya, a kislĂĄnya Ă©s annak Ă©lettĂĄrsa. A balesetben nĂ©gy szemĂ©lygĂ©pkocsi volt Ă©rintett a katasztrĂłfavĂ©delmi felĂŒgyelƑsĂ©g szerint.
Egy negyedik szemĂ©ly is megsĂ©rĂŒlt, de nem olyan sĂșlyosan – tettĂ©k hozzĂĄ. A hĂ­rportĂĄl azt Ă­rta, hogy a tömegbalesetet egy 58 Ă©ves sofƑr okozta, aki nem kevesebb, mint 250km/ĂłrĂĄs sebessĂ©ggel szĂĄguldott, rĂĄadĂĄsul szabĂĄlytalan elƑzĂ©sbe is kezdett. "Úgy vĂ©ltem, ez az elƑzĂ©s mĂ©g belefĂ©r"- nyilatkozta az idƑs fĂ©rfi a lapnak. A baleset az E85-ös jelzĂ©sƱ nemzetközi Ășton törtĂ©nt, amelyet a nagy forgalom Ă©s a balesetek gyakorisĂĄga miatt „halĂĄlszakasznak” neveznek a környĂ©kbĂ©liek.
RĂĄadĂĄsul Ă©pp aznap következett be a tragĂ©dia, amikor a parlament elfogadta a nemzetközi Ă©s gyorsforgalmi utakra vonatkozĂł felsƑ sebessĂ©ghatĂĄr megemelĂ©sĂ©t. A fĂ©rfi egyĂ©bkĂ©nt nem mĂĄs, mint egy Ă©vekĂłta visszavonult, többek között a volt MegasztĂĄrban is szereplƑ  hĂ­res szĂ­nĂ©sz - Ă©nekes, D. AndrĂĄs. ForrĂĄs: Maszol.ro

AKTUÁLIS:

FƑoldal