MOST jött a megrázó hír! Döbbenet mit tett Lagzi Lajcsi a börtönbe vonulása előtt! - Mutatjuk a részleteket:Közeleg Lagzi Lajcsi börtönbüntetése, a trombitás pedig próbál erre felkészülni. Úgy tűnik, feladta, és eddigi nyilatkozataival ellentétben maga sem bízik abban, hogy nem kell börtönbe mennie. Lagzi Lajcsi szeretné pénzzé tenni mindenét, és most kiárusítja az életét - írja a Blikk. Másodfokú ítélete után Lagzi Lajcsi átértékelte az életét és most minden vagyontárgyát meghirdette, mert szeretne megszabadulni tőlük.
Lajcsi megválik a fellépőruháitól, a különleges járgányaitól, de még a boldogasszonypusztai birtokától is. Elképesztő kollekciójában vannak különleges járművek, ruhák, festmények, hangszerek, de még élelmiszerek is. Lagzi Lajcsi így nyilatkozott különleges gyűjteményéről: Valahogy ellenállhatatlan vonzalmat éreztem mindig a különleges járművek iránt: hol egy tűzoltóautót szerettem volna, hol egy olyan járművet, ami a repülőtéren szállítja a csomagokat, és két utánfutója is van.
De – ki tudja, miért – vágytam egy lánctalpas harci járműre is, ami mocsáron, vízen, mindenhol megy. Rengeteg utánajárás és munka ezeket feltérképezni és megszerezni, de végül meglett mindegyik. Sőt, beszereztem repülőgép-feljárót és különböző munkagépeket is. A tűzoltóautót például osztrák tűzoltóktól kaptam, amikor Stájerországban léptünk fel." Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal