FIGYELEM! Ha ez igaz... Kegyetlen év jön - Itt vannak Baba Vanga félelmetes jóslatai 2023-ra! Ez vár ránk hamarosan:Baba Vanga (Vangelija Pangyeva Guscserova) 1911-ben született. 12 éves korában elvesztette a látását egy különös, hirtelen támadt vihar után, amelyben elragadta az erős szél. Kövekkel és földdel eltemetve találtak rá egy mezőn. 1996-ban, 85 éves korában távozott e világból, de jóslatai tovább élnek. Vanga nyugtalanító jóslatokat hagyott hátra a 2023-as évre – írja az yearly-horoscope.org. Tekintettel azonban mindarra, ami történt és történik, talán itt az ideje elgondolkodni azon, amiket megjósolt: Egy nagy ország biológiai fegyverekkel fog kísérletezni embereken:
Vanga állítólag azt jósolta, hogy 2023-ban orvosok olyan emberkísérleteket fognak végezni, amelyek százak, sőt ezrek halálához vezetnek. Az embereknek különböző betegségeket okozó vírusokat fognak beadni. Egy nap cunami fogja érinteni a Földet: Ez súlyosan befolyásolja a bolygó mágneses mezejét, elpusztítja a kommunikációs műholdakat, és valóban szörnyű következményekkel és hatásokkal jár az emberekre nézve. A napviharok akkor keletkeznek, amikor a Napból energia szabadul fel, elektromos töltéseket, mágneses mezőket és sugárzást küldve a Föld felé. A jövőkutatók egyes figyelmeztetései úgy írják le az ilyen eseményeket, mint azt a pillanatot, amikor visszazuhanunk a „sötét középkorba”. A Föld átmegy az ötödik dimenzióba, idegenek támadnak ránk:
Az idegenek inváziója során a Föld három nap és három éjjel áram nélkül marad, teljes sötétség lesz, sem a hold, sem a csillagok nem világítják meg az eget. És akkor átmegyünk az ötödik dimenzióba... Nukleáris robbanás Ázsiában: Egy erőműben bekövetkező váratlan baleset hatalmas robbanást okoz. A mérgező felhők Ázsia egyes részei, különösen Kína fölött fognak elterjedni, világszerte halálesetet és egészségügyi problémákat okozva. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal