Szívbemarkoló tragédia történt! Kettő gyermekével ment a halálba Andrea, a magyar édesanya... Végső elkeseredésében inkább a halált választotta!! - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:Sajnos egy nagyon szomorú esetet mutatunk meg nektek,egy családanya aki végső elkeseredésében eldobta életét,családját gyermekeit maga után hagyva. A fiatal nő nem látott kiutat,csak ezt a megmagyarázhatatlan döntést a deviza hitel terhe miatt.A begyegyezést az elhunyt nő barátnője tette közzé,hogy a nagyvilágnak felhívja a figyelmét!Íme a szomorú hír: Szomorú hírt szeretnék elmondani nektek. Közvetlen környezetemből egy asszony, feladta a küzdelmet a törvénytelen rendszer általi kizsigerezés miatt. Nevezzük Andreának.
2 gyermek édesanyja volt, a családjának élt, a nyomor ellenére mindig optimista volt. Férjét nevezzük Bélának, tökéletes párja volt, a családnak élt szintén. Nem ittak, nem volt semmi szórakozás az életükben. Volt, hogy karácsony előtti napon nem tudták mi lesz az” ünnepi” vacsora, ajándékokról már nem is álmodtak. Egy nagy bűnük volt, 2007-ben, hogy végre sajátjuk legyen 8 millió forint kölcsönt vettek fel. Andrea 3 munkahelyen dolgozott, Béla szinte éjjel-nappal. Ennek ellenére a törlesztő részleteket nem / részben/ tudták fizetni. Az adósság figyelj!!!!!!!! 29 millióra hízott!!!! Vh., kilakoltatás várt rájuk, amit Andrea már nem tudott feldolgozni…ma reggelre permetlevet ivott. Azonnal meghalt.
Üvölteni tudnék a fájdalomtól……egy angyal lett újra! Vádolom a jelenlegi kormányt, vádolom az impotens álbaloldalt, vádolom az összes devizamegmentős mozgalmat, Kasler, Falus, Póka….mit tesztek ti? Álbaloldal egyetlen program pontja sem említi a megoldást, a többiek pedig megosztják az embereket, dedós módra nem engedik, hogy máshonnan is tájékozódjanak. Takarodjatok el mind….mondom üvöltve…megélhetési prostituáltak. A NÉP megoldja, csak tűnjetek el az életünkből! Annyi tisztesség nincs bennetek, hogy kimondjátok az igazat, amit mindenki tud…hazudtok folyamatosan! A jó Isten kegyelmezzen benneteket! Andrea nincs többé…..még nagyobb erőt ad!!!!! Szaralakok vagytok…..ez a véleményem! Nyugodj békében……barátnőm! Erőt adtál, még jobban fogok harcolni!

AKTUÁLIS:

Főoldal