MOST érkezett! ÚJ INFÓ! Vészhelyzeti üzemmódra állt át a SPAR! Hatalmas korlátozásokat jelentettek be!! MOSTANTÓL CSAK ÍGY vásárolhatsz a SPAR-nál:Egyre nagyobb a baj a magyar boltokban: durva limitet vezetett be az áruhiány miatt a SPAR! A 24.hu szerkesztője szúrta ki a Széll Kálmán téri Sparban, hogy a boltban már nemcsak az árstopos termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a vásárlásnál, hanem a trappista sajtra is. A hirdetmény szerint, amiről a lap fotót is közölt, múlt hét szombattól, azaz november 19-étől élnek a koráltozások. Eszerint jelenleg:
kristálycukorból legfeljebb 2 kg-ot,
BL-55 búza finomlisztből 5 kg-ot,
2,8%-os UHT tejből 6 litert,
napraforgó étolajból (kiszerelésenként is szűkítve) összesen legfeljebb 5 litert,
csirkemellből 3 kg-ot vagy 4 tálcányit,
csirke farhátból 3 kg-ot,
sertéscombból 13 kg-ot,
valamint a Spar Magyarország Kft. által mérlegcímkével ellátott trappista sajtból maximum 3 kg-ot lehet egy alkalommal megvásárolni.
 
Kép forrása: 24.hu A lap megkereste SPAR-t, akik azt írták, azért vezettek be mennyiségi korlátozást egy nem árstopos termékre, a trappista sajtra, mert nincs elegendő elérhető mennyiség a piacon. Azt is elárulták, hogy minden Sparban egyforma a mennyiségi korlátozás, tehát nem csak a Széll Kálmán tériben találkozhatnak a hirdetményben rögzített renddel a vásárlók. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal