Korda Gyuri bácsi elárulta egyetlen kívánságát, amit eddig még sohasem kapott meg! MEGDÖBBENTŐ mit szeretne.. - Mindenkit a hideg ráz, annyira durva!



Korda Gyuri bácsi elárulta egyetlen kívánságát, amit eddig még sohasem kapott meg! Azt mondja, valami díj járt volna neki 65 éves pályafutása alatt. Interjút adott Korda György a születésnapján. Az énekes egyebek közt arról beszélt, fáj neki, hogy sohasem lett az év énekese 65 éve tartó pályája során. Korda úgy fogalmaz, a díjak valahogy elkerülték őt, talán már le is késett ezekről. Azt mondják, az ember saját magával szemben mindig elfogult, de úgy érzem, valami járt volna. Az jólesett, hogy Vujity Tvrtko tavaly nyilvános levet írt, hogy fölterjesszenek a Kossuth-díjra. Őszintén bevallom, hogy boldogan elfogadnám, mert úgy érzem, ez lenne a pályám megkoronázása.
Habár 2019-ben megkaptam Budapest díszpolgára címet, hatalmas megtiszteltetés volt ez számomra. Viszont van, amit nem lehet pénzért, semmiért sem megkapni, az emberek szeretetét. Nem lehetek ezért elég hálás, és azt kívánom, hogy legyen elég időm mindezt megköszönni. Korda kitért feleségére, Balázs Klárira is: Ha nem olyan társam lenne, mint Balázs Klári, akkor már rég nem állnék színpadon és nem énekelnék. Sosem beszéltük meg, de mindketten tudjuk, s tényként kezeljük, egymás nélkül nem lépünk föl. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal