Kedves mindenki.. Leírhatatlan mély fájdalommal tudatjuk, hogy Zsuzsanna meghalt! Elvette tőlünk ez a borzalmas dolog, ami vele történt.. Még annyira fiatal volt, előtte állt az élet... - Ég veled!



Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy méltósággal viselt betegség után Zsuzsanna meghalt! 54 éves korában elhunyt Sallai Zsuzsanna, ultrafutó. A sportoló sokak példaképe volt, akit a futóközösségben mindenki és még azon kívül is rengetegen csodáltak. Sallai Zsuzsa lánya a Facebookon tudatta édesanyja halálát: Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel aki ismerte, szerette vagy csak tisztelte, hogy Édesanyánk, Apukánk élete párja, sokak példaképe tegnap délután elhunyt. Hatalmas űrt hagyott maga után. Egy igazi harcos. Nekünk te vagy az életünk bajnoka – áll a bejegyzésben. Sallait még 2018-ban diagnosztizálták mellrákkal, azóta küzdött a betegséggel, amely máj- és csontáttétet is okozott.
A sportoló még 13 éves korában átesett egy életmentő szívműtéten, ám ennek – és orvosai tiltásának – ellenére ultrafutó lett. Négy gyermek édesanyja volt. 

AKTUÁLIS:

Főoldal