MOST JÖTT A SOKKOLÓ BEJELENTÉS! Halálos beteg a műsorvezető: Ez az utolsó karácsonya a családjával..Azt mondja, hogy "oda tart, ahová nem akarunk eljutni", miután halálos rákdiagnózist kapott. Az "A Place in the Sun" műsorvezetőjénél 2020-ban diagnosztizáltak rákot, és az orvosok azt mondták neki, hogy "hónapjai" vannak hátra. Jonnie Irwin egy új interjúban arról beszélt, hogy a rákja "olyan hevesen" tért vissza, hogy még az orvosok is meglepődtek, amikor arról beszélt, hogy talán az utolsó karácsonyát tölti a családjával. A 48 éves A Place in the Sun műsorvezetője novemberben hozta nyilvánosságra, hogy 2020-ban halálos rákot diagnosztizáltak nála. Kezdetben titokban tartotta betegségét, de elmondta, hogy azután döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a hírt, miután megtudta, hogy a tüdőből az agyára is átterjedt.
Nem tudom, mennyi időm van még - mondta akkor, hozzátéve, hogy az orvosok hat hónapot adtak neki az életből egy héttel azután, hogy hazarepült a forgatásról, amikor vezetés közben homályos látást tapasztalt. - Próbáljuk a szokásos módon folytatni - mondta Irwin a Daily Mailnek adott új interjújában. "Úgy döntöttünk, hogy nem gyászolunk, és a legtöbbet hozzuk ki minden napból. Még mindig dolgozom... Próbálok pozitív gondolatokat gyártani. Az emberek azt kérdezik: 'Hogy tudsz ilyen derűs maradni?' Ez egy kicsit színészkedés, tényleg. A műsorvezető elmondta, hogy "csodaszert" kapott, miután eredetileg azt mondták neki, hogy hat hónapja van hátra: Azt remélték, hogy ez egy kicsit tovább fogja kordában tartani, de olyan hevesen tért vissza, hogy még az orvosokat is meglepte.
Azt mondták, hogy hónapjaim vannak hátra - mondta. Egy olyan hely felé tartok, ahová senki sem akar eljutni igazából. Irwin felesége, Jess azt mondta, hogy a szomorúság, amit közeledve érez, "megrémíti őt". Mindenki azt mondja: Menni fog. Meg fogsz lepődni. Soha nem voltak sötét gondolataim magamra nézve, de most elgondolkodom: Hogyan fogok megbirkózni a szomorúsággal? - mondta. Tudom, hogy muszáj lesz, a fiúk miatt. Mosolyt kell majd csalnom az arcomra. De aggaszt a nagy gyász, ami rám fog törni. A párnak van egy közös hároméves fia, Rex, és kétéves ikrei, Rafa és Cormac. A novemberi döntéséről, hogy nyilvánosságra hozza a diagnózist, Irwin így nyilatkozott: Mostanra eljutottunk arra a pontra, amikor úgy érzem, mintha egy piszkos titkot hordoznék magamban, egy púplett a hátamon. Remélem, hogy azzal, hogy ezt elmondtuk a nyilvánosságnak, talán inspirálhatom az életüket korlátok között élő embereket, hogy minden napból a legtöbbet hozzák ki, és segítek nekik látni, hogy lehet pozitív életet élni, még akkor is, ha haldoklik az ember. Egy nap ez utol fog érni, de mindent megteszek, hogy ezt a napot minél tovább halogassam.
Ezzel tartozom Jessnek és a fiainknak. "Néhány embernek az én helyzetemben bakancslistája van, de én csak azt akarom, hogy családként annyit tegyünk, amennyit csak tudunk".
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal