Megtörténik? Lélegzetvisszafojtva figyeli az ország: Felszólították Orbán Viktort - távozzon a posztjáról➡️ Orbán Viktor egész pályás letámadást intézett a magyar emberek ellen: velük fizetteti meg a Fidesz kudarcos politikájának és folytonos hazugságainak árát.
➡️ Magyarország a reménytelenség és a kiszolgáltatottság országává vált. Nincs már olyan terület, ahol az Orbán-kormány eredményt mutathat fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy Orbán Viktor kampányígéretei az emberek megtévesztését szolgálták.
➡️ A kormányfő kizárólag a saját hatalma és hűbéresei gazdagodása érdekében cselekedett, végképp magukra hagyva honfitársainkat. A katasztrofális gazdaságpolitikából fakadó infláció, a kata statáriális szétverése, a rezsicsökkentés pánikszerű megszüntetése és az Orbán-csomag többi megszorítása külön-külön is súlyos terheket ró a magyar családokra, de így, együtt teljes kilátástalanságba sodorja őket.
➡️ A Párbeszéd szerint az igazságtalan, környezetileg és pénzügyileg fenntarthatatlan rezsihazugság helyett zöld és igazságos támogatási rendszerre, rezsibiztonságra van szükség! A jelenlegi helyzetben pedig ne a magyar emberek viseljék a súlyos terheket, hanem a nagyvállalatok, a globális minimumadó hatálya alá eső multicégek!
➡️ Orbán Viktor politikai kormányzása megbukott. Magyarországnak fideszes komisszárok helyett szakértőkből álló kormányra van szüksége, amely az igazságos, zöld Magyarországért dolgozik.
Ezért a Párbeszéd azt követeli a kormányfőtől, hogy hagyjon fel a hazudozással, a dilettáns döntésekkel, és az ország érdekében távozzon a posztjáról! „Orbánnak mennie kell” – üzente Gyurcsány Ferenc a magyaroknak „Orbán Viktornak hívják az embert, aki mindezt tette, teszi velünk” – írja a politikus. Szerinte „Orbán miatt gyötrelmes a ma és veszélyes a holnap.” Ha „nem tudod kifizetni a gázszámlát,” „nem találsz kórházat, ahol ellátnak téged, vagy egy hozzátartozódat,” „keresel gyermekednek, unokáidnak egy rendes iskolát, ahol nem tömik a fejét a NER zavaros szövegeivel, de nem találsz,” az mind „Orbán miatt van így.” „Ilyenné tette az országot. Nem kellene így lennie” – véli Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke hozzáteszi posztjában: „Orbán miatt van válság Magyarországon. Amíg Orbán marad, marad a válság is. Orbánnak mennie kell.”

AKTUÁLIS:

Főoldal