Gyönyörű nő lett Zalatnay Saroltából! Elállt a lélegzetünk! Leesett az emberek álla! Tuti tovább plasztikáztatta magát! A legújabb képeit nézzék:Cini 74 éves, bomba formában van, nemrég még az Instagramon is megjelent, ahol néhány nap alatt többezer követőt szerzett. Büszkén vállalja a korát. „Fiatal koromban a nagyon mini szoknyát én hoztam be a divatba, de amúgy a kedvenc ruháim a farmer, bőrnaci, egy menő póló. Sosem öltözködtem igazán elegánsan, sőt. Nekem a zene meg a hang volt mindig a lényeg, Úgy voltam vele, hogy ne legyek szakadt, de a többi nem volt fontos. Ezek a fotók olyanok lettek, mintha egy drága parfüm kampányához készültek volna, érdekes számomra is így látni magamat" – kezdte az énekesnő, aki büszkén vállalja korát. Soha nem tagadtam le, hogy mennyi idős vagyok, nem is akartam.

Minden évben elmegyek egy kedves plasztikai sebész barátomhoz, megkérdezem, hogy csinálunk-e valamit, és mindig azt mondja, hogy nem. Énekesnőként nem tehetem meg, hogy elveszítsem a mimikámat.
A szépség szerintem nem kor kérdése, és szerencsére már a divat sem azt sulykolja, hogy a csak a tökéletes a szép. Persze fiatalon mindent lehet, sokszor eszembe jut, hogy milyen dolgokat csináltam akkoriban. Most már van egy határ, amit nem lépek át, nem minden fér már bele” – tette hozzá Zalatnay Sarolta. Így nézett ki fiatalon! Zalatnay Sarolta az ország első dívájának számított:

AKTUÁLIS:

Főoldal