Felfoghatatlan fájdalom: Tegnap örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 1 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:



Felfoghatatlan fájdalom: Tegnap örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 1 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán: „Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek” - mondta édesanyja a kis Patriciáról. Tragikus körülmények között, két nappal az első születésnapja után elhunyt egy angyalarcú lány. A kis Maddison Rose Patricia az egyik nap olyan tüneteket produkált, mint az álmosság, a levertség, a láz és étvágytalanság. Egyáltalán nem volt önmaga. Úgy éreztem, valami nincs rendben. Nem evett, és nem csinált semmit - idézi a lány édesanyját a Mirror. A szülők azonnal kórházba vitték Patriciát, haza azonban már sosem térhettek vele. A gyermek vérmérgezés miatt élet-halál közé került, egy ideig gépek tartották életben.
Az orvosok azt mondták, hogy nem fogja megélni a reggelt, és lehet, hogy meg kell hoznunk a döntést, hogy lekapcsolják a gépekről - emlékezett vissza az édesanya. Patricia életét már nem sikerült megmenteni, mindössze két nappal az első szülinapja előtt elhunyt. Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek, akivel valaha találkoztunk - mondták a gyászoló szülők. Egy adománygyűjtésen már több mint 5000 font (2,3 millió Ft) gyűlt össze, amelyet a kislány temetésének a költségeire fordítanak majd. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal