Ennyi volt! Raj­ta­kapta a fér­jét Bea Asszony, VÉGE lehet mindennek: Lebukott Gáspár Győző?! Házat vesz a szeretőjének..! ITT a videó: - Addig nézd meg, amíg nem törlik!



Raj­ta­kapta a fér­jét Bea Asszony, VÉGE lehet mindennek: Lebukott Gáspár Győző?! Házat vesz a szeretőjének..! Gáspár Győző egyedülállóként tekinti magára, és azt érzi, hogy újra kamasz. Ehhez valószínűleg Gáspár Beának is lesz pár szava, aki nemrég a Tindert is kipróbálta, de inkább csak nevetett. Gáspár Győző úgy tűnik, hosszú távra tervez új barátnőjével, Fridával, akivel házat nézni indult. A hölgy nehezen vette az útjába kerülő akadályokat, ezért Győző a karjaiban emelte át őt a küszöbön. Krisztián, kisebbik lánya udvarlója nem bírta elviselni, hogy leendő apósa így megalázkodott Fridának,írja a borsonline.hu.
NAGYON-NAGYON SZÉP ÉLETÜNK LESZ, EGY SZÉP OTTHONBAN. SOK GYEREKKEL, AKAROK MÉG GYEREKEKET, KÉT FIÚT AKAROK TŐLE, MEG KÉT LÁNYT ÉS ÉLJÜK BOLDOGAN AZ ÉLETÜNKET. NAGYON JÓ LESZ ITT NEKÜNK SIÓFOKON- nyilatkozta Győzike.

AKTUÁLIS:

Főoldal