TRAGIKUS HÍR jött pár perce! A KIVÁLÓ MŰVÉSZNŐTŐL BÚCSÚZIK MAGYARORSZÁG! Sajnos a hír igaz! Baukó Évától kell búcsúznunk...



Új irányba fordult Baukó Éva és a légtornász között zajló harc. Mindkét fél megszólalt a nyilvánosan zajló vitával kapcsolatban. A ValóVilág volt játékosa a visszavonulást fontolgatja. Több téren is keményen nekiment a Való Világ 4. évadának szereplője Sáfrány Emesének az utóbbi hetekben, kritizálta például annak párkapcsolatát – „Két p*csamutogatás és két szoptatás között ajánlok neked egy pszichológust” –, illetve megkérdőjelezve anyai viselkedését.
Utoljára pedig – a VV Anett számára drámaian végződő teaszeánszra reagálva – álszentnek és képmutatónak titulálta a légtornászt. A kettejük közt zajló háború most nem várt fordualtot hozott, Baukó Éva ugyanis bocsánatkéréssel állt elő: „Mindenki ismer, hogy időnként túl nyersen fogalmazok. A tegnapi riportra csak annyit szeretnék reagálni, részemről nem az volt a célja, hogy Emesét bántsam vagy lejárassam. Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük.
Természetesen nekem is megvan a véleményem a szeánszról” – nyilatkozta a Borsnak Éva, majd mielőbbi gyógyulást kívánt VV Anettnek, aki már túl van az utolsó műtéten, sőt, meg is szólalt az eset után. Ezután a légtornászhoz intézett még pár szót: „Emesének pedig itt üzenem, hogy legyen boldog, és minden jót kívánok neki az életéhez. Ha megbántottam, elnézést kérek! Sajnos, megint azzal kellett szembesülnöm, hogy a mondanivalóm másképp jött le, mint ahogy én azt szerettem volna, ami azért szomorú számomra, mert úgy tűnhet, a szavaimmal a földbe akarom tiporni Emesét” – zárta a bocsánatkérést Éva, majd hozzátette: Tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából.
Sáfrány Emese: „Nem vagyunk egyformák” Emese úgy döntött, em szeretné tovább szítani a köztük lévő feszültséget, így egy rövid üzenettel tett pontot az ügy végére: „Mindenkinek lehet saját véleménye, és én senkiét sem szeretném megváltoztatni. Nem vagyunk egyformák. Nem akarok semmi mást mondani, mert azzal egy soha véget nem érő folyamatot indítanék el. Évával 2014-ben szerepeltünk közösen egy műsorban, azóta nem is igazán találkoztunk személyesen.” Eddig sem voltunk barátnők, de nyilván ezután sem leszünk. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal