DRÁMA a szülőszobában!!! Nem sírt fel a híres magyar énekesnő kisbabája. Sajnos megtörtént, amitől sokan tartottak...



Dráma a szülőszobában: nem sírt fel a magyar énekesnő kisbabája. Az énekesnő kedden hozta világra harmadik gyermekét. A baba nem sírt fel azonnal. Az orvosok azonnal félrevitték, hogy beindítsák a légzését. Sebestyén Katja már alig várta, hogy a karjaiban tarthassa újszülött kisbabáját, ugyanis a kis Patrícia igencsak jól érezte magát az anyukája pocakjában:
Közel egy héttel a kiírt dátum után érkezett meg. Katja 6 órás vajúdás után adott életet a harmadik gyermekének. Férje, Peti, mindvégig támogatta őt a szülőszobában, annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt még úgy gondolta, nem szeretné ebben a kiszolgáltatott helyzetben látni a szerelmét. A szülés a világon a legszebb pillanat, azonban Katjaék esetében történt valami, ami miatt hozzájuk hasonlóan minden szülő pánikba esett volna. Az édesanya ezeket a pillanatokat a Borsnak mesélte el először: – Nem sírt fel azonnal. A szülőágyon fekve ijedten kérdeztem, hogy: Miért nem sír fel?! Gyorsan rohantak vele, félrevitték, hogy a légzését beindítsák. Két befújás után felöklendezett valamilyen folyadékot és csak azután hallottuk meg a hangját. Az orvosom tudta, hogy a baba él, mert miközben a légutakat próbálták kitisztítani, figyelték, ahogy ver a szíve – tette hozzá Katja, akinek óriási kő esett le a szívéről, amikor elmondták neki, hogy most már minden rendben van a babával.
Az immár háromgyermekes édesanya és a kis Patrícia csütörtökön elhagyták a kórházat. Katja örömmel mesélte el lapunknak, hogy a szülés után mindketten jól vannak, igaz, a biztonság kedvéért az elkövetkezendő hetekben vár még rájuk néhány vizsgálat.

AKTUÁLIS:

Főoldal