1 Perce jelentette be Orbán Viktor! ITT a dátum, amire minden nyugdíjas várt: Ekkor érkezik az emelt összegű nyugdíj, nagy pénzt kapnak a nyugdíjasok!!



1 Perce jelentette be Orbán Viktor: a nyugdíjasok november 10 és 15. között kapják majd meg, az inflációs nyugdíjkiegészítésüket, és hozzáetette: úgy látja nyugdíjprémiumra is fogja futni idén. Egész Európában nehéz idők járnak, de ilyenkor sem szabad szem elől tévesztenünk a legfontosabb nagy nemzeti céljainkat. Az egyik ilyen a nyugdíjasok megbecsülése Magyarországon“ – mondta el videójában a miniszterelnök és kijelentette, hogy “ahogy idén, úgy jövőre is meg fogja kapni minden nyugdíjas a 13. havi nyugdíjat“. A brüsszeli szankciók miatt tovább nőtt az infláció egész Európában, így Magyarországon is. Ezért, az idei évben már másodszor, ismét inflációs nyugdíj-kiegészítést fizetünk, amelyet idén november 10. és 15. között kapnak kézhez a nyugdíjasok.
A gazdasági növekedés mértékét látva úgy látom, hogy lehetőségünk lesz nyugdíjprémiumot fizetni idén is a magyar nyugdíjasoknak, amit a terveink szerint a novemberi nyugdíjjal kapnak majd kézhez” – mondta. Orbán Viktor végül elmondta, hogy a “úgy látja a gazdasági növekedés mértékéből”, hogy idén is lesz lehetőség nyugdíjprémiumot fizetni, amit a novemberi nyugdíjjal együtt kapnak majd kézhez.

AKTUÁLIS:

Főoldal