Futótűzként terjed egy keményen dolgozó Édesanya üzenete! "Megkérem már a nyugdíjasokat, fizessék már a számláimat mert az én fizetésem bezzeg nem kompenzálják..." - Ön egyetért ezzel?



Futótűzként terjed egy keményen dolgozó Édesanya üzenete! "Megkérem már a nyugdíjasokat, fizessék már a számláimat mert az én fizetésem bezzeg nem kompenzálják..." - Ön egyetért ezzel? Egy dühös édesanya kifakadt. Eddig bírta, elszakadt a cérna. "Léptem nyomon azt látom, évente kétszer, de már a jövő évet is beharangozva, hogy mert a nyugdíjkompenzáció... Értem. Jogos. Nincs ezzel gond, vagyis nem lenne. Azt is tudom, hogy valakinek igen csekély összeggel növekszik a nyugdíja, DE!!! Könyörgöm, normális dolog, hogy a nyugdíjakat állandóan kompenzálják, a fizetéseket pedig nem?!!! A nyugdíj értéke állandóan csökken, a nyugdíjasok állandóan hőbörögnek, kell a szavazatuk, ezért korrekciózni kell... De az én fizetésem, meg köztük több ezer másik emberé, akik kőkeményen dolgoznak EBBEN a világban, MOST azt nem veszti értékét?
Azt nem kellene növelni? Nekem nem drágább a bolt? Nekem nem drágult a rezsim? Megkérem már azokat a nyugdíjasokat, akik az állandó nyugdíjemelés után is csak siránkoznak, meg a oda húzzák a voksukat ahova nem kéne: fizesség már a számláimat mert az én fizetésem bezzeg nem kompenzálják és már nekem sem telik semmire!" Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal