Családi házasok figyelem!!! Itt a szenzációs magyar találmány - egész évre megtermeli a házad energiaigényét! NEM KELL HOZZÁ ENGEDÉLY SEM! Ezzel nem kell többé villanyszámlát fizetned! ITT lehet megrendelni!A készülék legnagyobb előnyei a konkurensekkel szemben:-a készülék nem építési engedély köteles-csendes és nincsen túlpörgés-nincsen… A készülék legnagyobb előnyei a konkurensekkel szemben:-a készülék nem építési engedély köteles-csendes és nincsen túlpörgés-nincsen árnyék-hatás-lakóházi és társasházas, valamint lakótelepi környezetben egyaránt alkalmazható-opcionálisan választható teljesítmény: 1kW-2,5kW-3,5kW-5kW-modul-rendszerű, tetszőlegesen bővíthető-tetőre helyezhető, oszlopra nincs szükség-Magyarországra jellemző kis szeleket (is) hasznosítja-éves szinten megtermeli a családi ház éves áram igényét-sziget-üzem és visszatáplálós rendszerben egyaránt használható. Egyre több szélkerék forog a világban, egyre többen próbálják hasznosítani a megújuló erőforrásokat.
A hagyományos, rúdra szerelt turbinák azonban zajosak, és csak lakott területtől távol, dombokon, széljárta magaslatokon hasznosíthatók. Egy magyar feltaláló, Mátraházi János azonban olyan új szélerőművet szerkesztett, amely mivel a háztetőbe szerelhető, csendes és a látványa sem feltűnő, tehát sűrűn lakott környezetben is használható. A szerkezet működésének alapja az, hogy a felgyorsult, nagyobb sebességű szélből már kisebb méretű járókerékkel is számottevő villamos energia termelhető. A szerkezet első fő része a szélcsatorna, amely állhat három szakaszból. Az első a szelet befogó és a járókerékre rávezető szakasz, a második a járókereket, annak csapágyazását és közvetlen hajtásnál a generátor rögzítését is tartalmazó rész, a harmadik pedig a munkát végzett szél kivezetésére szolgál. A második fő rész a járókerék.
Ez a Bánki-féle vízturbina járókerekének levegőre méretezett változata. Nem is lehet más, hiszen a feladatok hasonlók, míg a Bánki-féle vízturbina a kis esésű, de nagy vízhozamú vízfolyások energiáját hasznosította, a házi szélenergia-hasznosító a nyeregtető két oldala közötti kis nyomáskülönbséget és a szél nagy térfogatáramát használja energiatermelésre. A harmadik fő rész a generátor, amely közvetlenül kapcsolódhat a járókerék tengelyéhez, vagy fogaskerék, fogasszíj áttétel lehet közöttük. Elhelyezésük szerint a szerkezet lehet tetőtérbe beépített, nyeregtetőre telepített, tetőgerinc helyére épített és acélszerkezeti állványra szerelve roof top kivitelű. A többféle elhelyezési lehetőség miatt a járókereket, generátort, tengelyeket és a csapágyakat célszerű egy univerzális blokkba szerelni míg a bevezető, valamint a kilépő szélcsatornákat az elhelyezési mód, és a helyszíni méretek szerint lehet kialakítani. Igény és a tetőgerinc hossza szerint több blokk is egymás mellé helyezhető. Egy blokkra két generátor is felszerelhető, melyek közül az egyik az átlagos és az az alatti sebességű szeleket, míg a másik a viharos erejű szelek energiáját hasznosítja. Ennek gazdaságosságát elsősorban a helyi éves szélviszonyok döntik el.
A készülék legnagyobb előnyei a konkurensekkel szemben: -a készülék nem építési engedély köteles-csendes és nincsen túlpörgés-nincsen árnyék-hatás-lakóházi és társasházas, valamint lakótelepi környezetben egyaránt alkalmazható-opcionálisan választható teljesítmény: 1kW-2,5kW-3,5kW-5kW-modul-rendszerű, tetszőlegesen bővíthető-tetőre helyezhető, oszlopra nincs szükség-Magyarországra jellemző kis szeleket (is) hasznosítja-éves szinten megtermeli a családi ház éves áram igényét-sziget-üzem és visszatáplálós rendszerben egyaránt használható-szándékaink szerint a legolcsóbb szélenergia hasznosító készülék lesz. Részletek: ingatlaninvest.com

AKTUÁLIS:

Főoldal