A halál jelei testünkön is megmutatkozhatnak. Íme a leggyakoribb tünetek! EZEKET sajnos sokan figyelmen kívül hagyják:



Tapasztaltad már más emberek esetében? A test hűlése: Ha valaki a halál küszöbén áll, a kezei és lábai folyamatosan hűlnek ki. Egy érintéssel azt érezhetjük, hogy jéghideg végtagokat fogunk meg. A bőr színe szintén változik, ami a rossz keringésnek tudható be. Alvás: Azok a személyek, akik hamarosan eltávoznak, különösen, ha már nagyon idősek vagy betegek, egyre többet alszanak. A lassult anyagcsere tehető felellőssé érte. Tölts minél több időt ezekkel az emberekkel, fogd a kezüket és beszélgess velük.
Tudatzavar: Akik hamarosan eltávoznak nagyon zavarodottá válhatnak. Nem ismerik fel pontosan, hogy hol vannak, nem biztosak benne, hogy kikkel találkoznak, milyen életszakaszban vannak, stb. Az anyagcsere megváltozás okozza ezt a zavart. Ne restelld elismételni, hogy ki vagy és próbálj minél vidámabb témákat felhozni, hogy jó kedvre deríthesd.
Szorongás: Gyakran felmerül az eltávozóban, hogy mi az, amit nem ért el vagy félbehagyott, de szeretett volna megvalósítani. Fontos, hogy elmondd neki, mennyi sok jót és értékeset vitt véghez az életében, hogy elégedetten távozhasson. Légzés változása: A légzés ritmusa észrevehetően megváltozik a végső perc közeledtével. A rendszertelen légvételek és a sóhajtozások figyelmeztető jelek.

AKTUÁLIS:

Főoldal