Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Fodor Zsókáról van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hír..! RÁ HAGYJA TELJES VAGYONÁT FODOR ZSÓKA:



Fodor Zsókának is meg kellett húzni a nadrágszíjat, és átgondolni, fenn tudja-e tartani kétlaki életét. A színésznő évek óta ingázik Budapest és Pécs között. Fodor Zsókának is meg kellett húzni a nadrágszíjat, és át kellett gondolnia, mindezt fenn tudja-e tartani. Hogy mire jutott, azt a Borsnak mesélte el. Amennyire tudom, megfogom a pénzt, de a koromra való tekintettel nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokról lemondani. Az életem folyamán a fellépések és a különböző események miatt a ruhatáramat összeszedtem, a hátralévő életemben nem valószínű, hogy erre költenem kell.
Viszont miután az utazás mindig is a szenvedélyem volt, ennek a hiányát nem tudnám elviselni – kezdte a színésznő, aki hamarosan újra útra kell. NEM TITOK TÖBBÉ: RÁ HAGYJA TELJES VAGYONÁT FODOR ZSÓKA: A színésznő jelenleg remek egészségi állapotnak örvend, ám nyugodtabbnak érzi magát úgy, hogy tudja, ki örökli majd a vagyonát. Az ország Magdi anyusa a Borsnak árulta el titkát: örököse nem más, mint „fogadott fia” Fodor Zsóka remekül néz ki, senki sem mondaná meg róla, hogy idén belépett a nyolcvanadik életévébe. Szerencsére jól érzi magát a bőrében, mégis úgy gondolja, nem szeretne olyan magas kort megérni, mint amennyi az édesanyjának megadatott.
– Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban, és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől estig. Szegénykém azt mondta nekem, hogy: „Erzsikém, te olyan jóban vagy a jóistennel. Kérd meg, hogy vigyen el, mert én nem érdemlem ezt a börtönt.” Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni – kezdte a Borsnak Zsóka, aki hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát. „Csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak” A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett színésznő őszintén elmondta, ez az oka annak, hogy sosem vett lakást, inkább gyűjtögeti a pénzét. – Ha nincs az embernek gyereke, férje, vagy olyasvalaki, aki pici kora óta hálával tartozik neki, akkor sajnos csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak. Mert az legalább őszinte… – mondta a színésznő, akinek a szívéhez a legközelebb fogadott fia, Schmuck Andor áll.

„Ami marad utánam, az az övé” Zsóka és Andor is elfoglaltak, kettejük kapcsolata mégis olyan, mint az anya-fia viszony. Ahogy fogalmaz, egy láthatatlan fonal köti össze őket, aminek, ha Andor meghúzza a végét, akkor nagyon örül, de tudja, hogy elfoglalt, és nem szeretné zavarni. – Amikor jön és úgy érzi, hogy szeretne velem időt tölteni, akkor boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat.
Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk. Zsóka elmondta, Andor vetette fel az ötletet, a közjegyző által hitelesített írásos megállapodásuk pedig kölcsönös. – Ő ajánlotta fel nagyon korrektül, hogy amelyikünk leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról. Nem valószínű, hogy ő lesz az… – mondta Zsóka, akinek kívánjuk, még hosszú-hosszú évekig, jó egészségben csaljon mosolyt a közönség arcára! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal