Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Megtörtént az, amitől mindenki tartott..! Erzsébet királynőről van szó!! Az egész világot megrázta a tragikus hír..!



Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Megtörtént az, amitől mindenki tartott..!  Erzsébet királynőről van szó!! Az egész világot megrázta a tragikus hír..! Mint megírtuk, Erzsébet királynő állapota kritikusra fordult, állandó orvosi felügyeletét rendelték el, holott kedden még fogadni tudta Liz truss-t, az új brit miniszterelnököt. A Buckingham palota csütörtökön dél körül jelentette be, hogy orvosai szerint a királynő állapota aggasztó, állandó felügyeletre szorul. A brit parlament alsóháza dél körül kapta meg a hírt, éppen Liz truss miniszterelnök beszélt volna az energiaválságról. A vitát megszakítva a házelnök azt mondta, imádkoznak a királnyőért és a királyi családért, hasonlóképpen nyilatkozott a miniszterelnök is.
A legfrissebb hírek szerint Harry herceg és felesége, Meghan megszakítva programjukat szintén Balmoralba indultak, ahol jelenleg a királnyő tartózkodik. Előzőleg már a balmorali rezidenciára indult a két örökös: Károly herceg és Vilmos, illetve Károly felesége, Kamilla, de oda tart Anna hercegnő is. A balmorali kastély bejáratát fegyveresek őrzik és kordonokat állítanak fel, többen élőben közvetítenek a kastély kapujából. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal