TRAGIKUS HÍR jött csütörtök estére: ÉG ÖNNEL DRÁGA MŰVÉSZÚR! Sajnos a hír igaz! Schobert Norbitól kell búcsúznunk…! A család közleményt adott ki:



Végleg visszavonul Schobert Norbi! Nagyon szomorú amit nyilatkozott! Támogassuk őt egy szívecskével, hisz oly sok emberen segített már! Ezt üzente mindenkinek: Sajnos ennyi volt. Nagyon komoly egészségügyi oka van a döntésének. Már egy ideje promózzák Schobert Norbi utolsó színpadra lépését, hiszen a Fitbalance rendezvény minden évben rengeteg fogyni- és egészségesebben élni vágyó embert vonz.
Norbi közölte, ekkor tart utoljára edzést, aztán végleg felhagy fitnesszedzői munkájával, és csak az Update üzletére koncentrál. Sokan nem tudják, de Schobert huszonöt éve tornáztatja a magyar népet. Korábban azzal indokolta visszavonulását, hogy közel ötven évesen ideje a tornagatyát öltönyre cserélni, ám kiderült, ez csak az érme egyik oldala.
“Összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc. Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli” – árulta el Schobert Norbi. Rubint Rékának, aki a Blikknek úgy fogalmazott: “Norbi nélkül egy picit meghal a magyar aerobik.” A fitnesszguru a jövőben felesége és gyermekei karrierjét egyengeti a háttérből, és szénhidrátcsökkentett ételeiből felépített franchise-al foglalkozik.
Számtalan ember súlyproblémáin segített már Norbi, akinek legalább egy hatalmas szívecskével fejezzük ki hálánkat! Köszönjük Norbi és további sok sikert a jövőben! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal