Teljes Döbbenet! Az egész országot meglepte! Senki sem hitte, hogy megmeri lépni, főleg az Ő korában!! Korda Gyuri bácsi 37 év után lecserélte feleségét - Megmutatta képen az ÚJ nőjét: - Önöknek, hogy tetszik? (Fotók!)



Elhűltünk. Ledöbbentünk Korda Gyuri bácsi vallomásán: “Van egy új nőm, 37 év után ide jutottunk... Balázs Klári nagy átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben: 12 kilótól szabadult meg, és a klasszikus szőke frizuráját is vagány, rövid vörösre váltotta.
S hogy mit szól ehhez férje, aki eddig is imádta? – Én nagyon örülök az elért eredményének. Végig láttam a feleségemben az elszántságot, mert ahhoz, hogy valaki ennyit fogyjon, komoly elhatározás és kitartás szükséges – Teljesen újdonság ez nekem. Bár ezelőtt is takarított, most pedig mint egy takarítónő: éjjel-nappal házi munkát végez, főz és mos. Nagyon jól áll neki ez a fogyás, amihez ugye egy rövidebb, kicsit fiúsabb frizurát csináltatott magának, amit szerintem megtart majd még jó ideig.
Úgyhogy van egy új nőm 37 év után – mondta az ACNew-nak nevetve Gyuri bácsi, aki azt is elárulta, hogy itthon ünnepelték meg 37. házassági évfordulójukat.

AKTUÁLIS:

Főoldal