DRÁMA, ÖNGYILKOS AKART LENNI, GYÓGYSZEREKET VETT BE BANGÓ MARGIT. SAJNOS MEGTÖRTÉNT A LEGROSSZABB:



A Kossuth-díjas énekesnõ teljesen összeomlott lelkileg. A Kossuth-díjas Bangó Margit egy olyan történetet osztott meg a Drága családom című műsorban, amelyet egészen eddig eltitkolt. Az énekesnő még 12 éves korában akart véget vetni az életének:
Az édesanyja nem akarta őt elengedni egy vándorcirkusszal, ahol artista lett volna. Akkoriban ettől várta sikereit. "Anyám annak ellenére, hogy nagyon szegények voltunk, nemet mondott, azt mondta: nincs az a pénz, amiért odaadja a gyerekét" - mesélte az énekesnő. A tehetsége megvolt hozzá: szaltózott, spárgázott, de édesanyja nemet mondott.
Az énekesnő annyira kikészült ettől, hogy véget akart vetni az életének. "Annyira fájt, hogy nem mehettem el a cirkusszal, annyira összetörte a lelkemet, hogy bánatomban bevettem három szemet a nagynéném gyógyszeréből. Szerencsére nem lett baj, de akkor megviselt édesanyám döntése" - emlékezett vissza. Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! (Forrás: Ripost)

AKTUÁLIS:

Főoldal