GYÁSZ! HATALMAS VESZTESÉG ÉRTE AZ ORSZÁGOT! Nem találjuk a szavakat! Nem sokkal ezelőtt váratlanul meghalt otthonában a magyar LEGENDA, milliók nagy kedvence! Felfoghatatlan, hogy pont Ő ment el: - Nyugodjon Békében!



Gyászba borult Magyarország – Meghalt a magyar olimpikon! Nemrég jelentették be, hogy 62 éves korában, augusztus 9-én elhunyt a többszörös válogatott országúti kerékpáros és olimpikon, Halász Zoltán.
A legendás sportoló annak idején még a moszkvai olimpián is részt vett, hiszen tagja volt az 1980-ban kiutazó magyar kerékpáros válogatottnak – írja az atv.hu Szekszárdi származású sportszerető fiatalember volt egykoron, aki pályafutását a Szekszárdi Szövetkezeti Spartacus klubjában kezdte. Serdülőként már 1974-ben nagyot villant, hiszen megnyerte a magyar bajnokságot.
Majd 1976 és 1985 között pedig testvérével, Halász Lászlóval együtt még a válogatottba is bekerült. Később beválasztották a moszkvai olimpiára tartó csapatba is, így lett olimpikon kerékpárban. Nyugodjék békében! - atv.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal