Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! 51 évesen Júlia ezeknek a gyönyörű hármas ikreknek adott életet! (Fotók!) Az interneten rengetegen csepülik, és kegyetlenül megalázzák! - EZT érdemli egy édesanya?!



51 éves volt, amikor gyermekeknek adott életet. Nem is akárhánynak, rögtön hármas ikreket szült. Bár az oroszországi hölgy, Julia Zhabyko és párja is nagyon boldogok, az internet népét erősen megosztja, nagyon sokan ugyanis elítélik őket, sokan durva és faragatlan kritikát fogalmaztak meg velük szemben. Az egészen addig gyermektelen hölgy gyakorlatilag világhíressé vált azzal, hogy 51 éves korában hármasikreknek adott életet.
(Ez annyira ritka, hogy az 50 fölött szült hölgyek névsora egyfajta rekordként külön wikipedia szócikkben szerepel, amelyben – ha megnézzük, láthatjuk – természetesen Julia Zhabyko neve is szerepel ma már.) A kezelőorvosa az eset kapcsán elmondta, hogy 50 felett még a jelen kor technikai színvonala és az orvostudomány állása mellett is csak remek egészségi állapotnak örvendő hölgy szülhet, de így is igen-igen ritkának számít az eset, különösen a kelet-európai országokban. A remek formában lévő Julia 10 évvel ezelőtt ismerte meg az interneten jövendőbeli férjét, és nemrégiben házasodtak össze. Közösen döntötték a gyermekvállalás mellett, amelyre a döntés pillanatában vajmi kevés esélyük volt.
Ám megtörtént a csoda! Ráadásul rögtön hármas ikrek születtek! Aggódtak ugyan, hogy hogyan nevelik majd fel a gyermekeket, mivel egy két szobás lakásuk van, és a három kiságynak se nagyon jut hely. Ez a gond azonban megoldódni látszik azáltal, hogy széles körben hírnévre tettek szert, és sokan támogatják őket.
Az interneten azonban kaptak hideget és meleget: sokak szerint egy ilyen életkorú szülőpár már nem biztos, hogy fel fogja tudni nevelni a gyerekeket. Ráadásul sokan ezt (vagy ehhez hasonló) véleményt durván és megalázó módon tálalták, megalázva a párt, különösen az édesanyát. A gyerekáldás azonban mindig csodának tekinthető, és a három kicsi szerencsére jól van, a család pedig nagyon boldog! Kívánunk nekik hosszú, boldog életet! Neked mi a véleményed?

AKTUÁLIS:

Főoldal