Most jött a hír! Eddig bírta titkolni?! Teljesen ledöbbentek a Rendőrök attól, AMIT Lajcsiéknál az álfalazat mögött találtak! Na ERRE senki sem gondolt volna! Figyeljék MIT rejtegetett:



Most jött a hír! BOTRÁNY! Teljesen Lehűltek a Rendőrök attól, AMIT Lajcsiéknál az álfalazat mögött találtak! Na ERRE senki sem gondolta volna: Álfal mögött és föld alatt rejtegette Lajcsi szörnyű titkát! A vizsgálatok során nem csak föld alatti kábeleket, de kartonfal mögé rejtett méretlen főelosztót is találtak a híres zenésznél. Feltételezések szerint már 1993-94-ben kezdődhetett a lopás. Így az elmúlt 25 évben 50 millió forint értékben használhatott áramot, vizet és gázt térítés nélkül.
A Borsnak azt is elmondta az ügyész, hogy Lajcsiék az ellenőröket még 2014-ben lefizették több százezer forinttal, mert attól tartottak, hogy észreveszik a turpisságot. Ez is érdekelheti: Nem csillapodnak az indulatok Galambos Lajos mocsai birtokán: bosszút sejt a zenész. Nem csillapodnak a hullámok Mocsán. Mint korábban megírtuk, Galambos Lajcsi tavában egy vegyi szennyezés miatt tömegesen hullanak a halak, most pedig valaki használt akkumulátorokat halmozott fel a trombitás boldogasszonypusztai birtokán. Lajcsi szerint bosszúról lehet szó, amiért a nyilvánossághoz fordult és feljelentést is tesz. –Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek, és átadom a felvételeket a hatóságnak. Jól látszik az autó és a rendszám, amivel ideszállították a kiszuperált akkumulátorokat, így bízom benne, hogy hamar kézre kerítik a tetteseket – háborgott a Blikknek Lajcsi. A zenész arra gyanakszik, személyes bosszú miatt kerülhetett a környezetkárosító hulladék a portájára.
– Az elmúlt harminc évben nem történt ilyesmi a birtokomon, kétlem, hogy a véletlen műve lenne, hogy épp most rakja ide valaki ezeket az akkumulátorokat, miután a nyilvánossághoz fordultam a Mocsán és a birtokomon folyó környezetszennyezés miatt. Személyes bosszúról lehet szó, esetleg megfélemlítésről, de üzenem, nem veszik el a kedvem a környezetszennyezés elleni harctól, sőt! Az féljen, akinek félnivalója van! – jelentette ki határozottan a trombitás, aki azt is hozzátette, természetesen azonnal gondoskodik a veszélyes hulladék elszállításáról, amint a feljelentés megtörtént. - A szennyezés nem csak engem, de az itt élőket is érinti, hiszen amíg a tavamba folyik a víz, a talajba is elszivárog a szennyezés. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal