GYÁSZOL AZ ORSZÁG! Búcsúzunk! Egy 17 éves fiú a barátnője csókja miatt halt meg. Mikor kiderült az oka, sírva fakadtunk.. A szülei a mai napig nem tudnak megbocsátani a lánynak…



Egy 17 éves fiú halt meg. Hirtelen görcsök kezdték gyötörni egy családi vacsora közben. A mentősök gyors beavatkozása ellenére sem sikerült megmenteni. A fiú szülei, a 7 évvel idősebb barátnőjét okolják a haláláért. Julio Macias Gonzalez (17) Mexikóvárosban élt.
A fiú boldog volt és szerelmes egy 24 éves lányba, akivel sülve-főve együtt voltak. Sajnos a szerelem tragédiával végződött. Egy családi vacsora közben a tini hirtelen rosszul kezdte magát érezni és görcsrohamot kapott. Hozzátartozói mentőt hívtak, de ekkor már késő volt. Nem sokkal a mentők kiérkezése után Julio meghalt. Kiderült, hogy a 17 éves férfi agyvérzést kapott. Mi volt a halál oka? A lány kiszívta a fiú nyakát, amitől vérrög keletkezett a tini nyakába agyvérzést kapott tőle. A 17 éves fiú szülei a 24 éves barátnőjét okolják a haláláért. Úgy gondolják, hogy életkora és élettapasztalata miatt tisztában kellett volna lennie azzal, hogy az ilyen szerelmi játékok veszélyesek. Az eset ritka, de nem egyedi.
A bőr kiszívása miatti vérrög valóban elérheti az agyat vagy a szívet. Ennek a valószínűsége kicsi ugyan, de volt már rá példa a történelem során.
2011-ben egy 44 éves új-zélandi nő is lebénult félig. Az orvosok először nem tudták megállapítani az okot.
Végül azonban meglátták a nő nyakán a foltot és kivizsgálták. Kiderült, hogy megsérült a fő verőér és egy vérrög képződött, ami a szívébe vándorolt. Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

AKTUÁLIS:

Főoldal