EZ KOMOLY?? OLYAN dolog derült ki Majkáról, amitől nem kicsit kavarog a gyomrunk.. Teljesen le vagyunk döbbenve! Sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE aztán végképp nem:Ez tényleg vérlázító! Nem hiszed el, mennyit kér MAJKA egy 90 perces fellépésért! Le vagyunk döbbenve! Ő lett a legértékesebb celeb, íme az árak! Körülbelül ennyit szakít: A Majka, ami korábban Majka-Curtis produkció volt, közel hat és fél millió forint, plusz útiköltségért lép fel.
Amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek úgy két millió marad, amelyet pár héttel ezelőttig megosztottak egymás között. Mostanra ez talán annyit változott, hogy Majka többet vesz ki és feltehetően a csapatnak is kicsit több gázsit ad, neki úgy másfél millió maradhat koncertenként-saccolta a leosztást a Blikknek egy szakmabeli.
Az idei kilenc állomásos swingturné, a 11 közös Majka-Curtis, majd az azóta megtartott Majka-buli, illetve a turné további meghirdetett kilenc koncertje után közel 43 millió forintot kereshet Majka, majd emellé számolhat kb. 15 millió forinttal, amelyet a lap információi szerint a Sztárban Sztár leszek! zsűrifeladatával keres majd. (blikk.hu)

AKTUÁLIS:

Főoldal