SZAVAKBA NEM ÖNTHETŐ! MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT HERCEGH ANITA: - ILYEN GYÖNYÖRŰ MENYASSZONY VOLT ÁDER JÁNOS OLDALÁN!



Budapest — Különleges képek kerültek fel Áder János (62) volt köztársasági elnök feleségéről, Herczegh Anitáról a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára. A First Lady-t a felvételeken gyerekként vagy családi körben, illetve sosem látott környezetben láthatjuk. Áder és felesége 1984-ben házasodtak össze, ekkor a későbbi államfő még nem viselt bajuszt.
A nyilvánosságnak szánt albumban ott található a házassági fotó, amelyen Áder János ujjára éppen ráhúzza a karikagyűrűt. Áderék egyébként még az egyetemen, egy sítáborban ismerkedtek meg 1983 márciusában, amikor Herczegh Anita első éves hallgató volt, a későbbi államfő pedig végzős. A lagzit másfél évvel később tartották szűk családi körben, tudtuk meg az elnöki hivataltól.
Anita asszony 1999-ben elkísérte férjét Japánba, ahol ahelyi ruhákat is felpróbált. Elmaradhatalan kép a népes családról készült felvétel is, amelyen a First Lady férje húsz év házasság után látható, immár négy gyermekük társaságában.
Ezenkívül Anita asszony szívesen emlékezik egy 1999-es japán látogatásra. Akkor a parlamenti küldöttséggel házelnök férjét kísérte el a felkelő nap országába, s a távol-keleti utazás máig is élete egyik legnagyobb élménye maradt. Blikk-információ.

AKTUÁLIS:

Főoldal