Most jött a DRÁMAI HÍR szombat délután! Szörnyű hír érkezett! Lesújtó hírek jöttek Boros Lajosról! A családja most tudatta mindenkivel a hírt:



Boros Lajos 18 éven át készítette a leghallgatottabb reggeli műsort Bochkor Gáborral, most azonban úgy tűnik komoly anyagi gondokkal küzd, nincs meg a megfelelő anyagi háttere a nyugodt élethez. Így tíz évvel kényszervisszavonulása után visszatérne a rádiózás nagyágyúi közé. "Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus.
Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk"- magyarázta az egykori Lali király. "Be kell vallanom, a tartalékaimat erősen feléltem, amikor kómában voltam, szóval igen, nagyon sokat segítene egy rádiós fizetés."- mondta Lajos, akit sajnos egészségügyi állapota eddig visszatartott a vágyott visszatéréstől és a pénzkereséstől. Az elmúlt hét évben többször műtötték, volt prosztataproblémája, kapott pacemakert és végül egy nagyobb szívműtét után öt hétig feküdt kómában.
A rádiós végül tavaly nyárion a Blikknek mondta ki először: meggyógyult. "Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak és szerintem még mindig jól tudnám csinálni. De arra is nyitott lennék, hogy egy fiatal tehetséggel közösen készítsünk valamit, szerintem tudnék mit tanítani nekik" – jelentette ki a 75 éves Boros Lajos, akinek több műsorötlet is van a tarsolyában. "Nekem az lenne a legfontosabb, hogy adják meg a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülhessek a hallgatókkal, mert egy jó rádióműsornak szerintem ez a lényege.
Jelentette ki a rádiós, aki még arra is vevő lenne, hogy egy reggeli műsorban szerepeljen, de ezt már otthonról szeretné csinálni. "Nekem van egy nagyon jó kis stúdióm itthon, szóval simán be tudok kapcsolódni itthon, mert szeretném ezt már a saját közegemben csinálni". - írta meg a Blikk.

AKTUÁLIS:

Főoldal